// DOKUMENTAR/AKTUALITET
TV 2 - 26.05.15 - KL. 21.25

Vi elsker biler - premiere

Nyt bilprogram med Anders Breinholt og Christian Grau. I første program ser de nærmere på nogle af de mange arbejdsbiler, der omgiver os. Vi skal blandt andet en tur med på Anders' gamle arbejdsplads, og så skal vi ud at køre med nogle af kongerigets fineste.

program/?uid=20361004398668

Gutterne på kutterne - premiere

De seje fiskere fra Thorupstrand. I et lille fiskerleje ved Jammerbugt i Nordjylland kæmper de fire kammerater og fiskere Jan, Jonny, Jesper og Bo samme for at holde det det gamle og traditionsrige kystfiskeri i live.

TV 2 - 26.05.15 - KL. 20.50

Kampen om det tunge vand

De norske faldskærmsudspringere fra 'Gunnerside-missionen' lander i de sneklædte norske fjelde og begynder en anstrengende søgen efter 'Grouse-teamet'. Det er planen, at de sammen skal skyde sig vej over broen til Norsk Hydros skarpt bevogtede fabrik.

TV 2 - 25.05.15 - KL. 20.35

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford

Amerikansk western fra 2007. Filmen følger den legendariske bandit Jesse James i tiden op til hans død. Blandt de medvirkende er stærke skuespillere som Brad Pitt, Casey Affleck, Mary-Louise Parker, Jeremy Renner, Sam Shepard og Zooey Deschanel.

TV 2 ZULU - 31.05.15 - KL. 20.50

Hjørdis - andet afsnit

Hjørdis og hendes teatergruppe kæmper med at få forestillingen på benene, men børnene er ikke er specielt talentfulde. Hjørdis finder på en plan, der kræver, at eleverne tør sætte sig selv på spil.

TV 2 - 25.05.15 - KL. 20.00

Fire kvinder og en begravelse - premiere

Den kendte hjertespecialist professor Caspar dør uventet af hjertestop. Ved mindesammenkomsten bagefter chokerer en af gæsterne enken Henriette med en bemærkning om, at det vist ikke var en naturlig død. Så går sladderfabrikken i gang, og snart er Henriette under mistanke for mord.

TV 2 CHARLIE - 25.05.15 - KL. 22.25

Scott & Bailey. Engelsk krimi. Premiere.

Det ligner selvmord, da en gravid pige bliver fundet død, men Scott og Bailey finder ud af, at der er tale om mord. Scott bliver kontaktet af en skolekammerat, der beder hende genåbne en gammel sag om mordet på en skoleveninde.

TV 2 CHARLIE - 25.05.15 - KL. 21.30

Om presse.tv2.dk

Sitet er TV 2 Kommunikations vindue til alle, der beskæftiger sig professionelt med tv-stof

Her kan du hente de nyeste programoversigter, downloade pressebilleder og holde dig orienteret om de største begivenheder på TV2s kanaler.