Danmark har talent 2017

Skøre, sjove og superdygtige talenter står klar til at imponere og overraske danskerne lørdag aften, når TV 2s populære underholdningsshow 'Danmark har talent' vender tilbage 7. januar kl. 20.00. De to værter Felix Smith og Christopher Læssø tager imod de mange modige deltagere, mens det erfarne dommerpanel bestående af Cecilie Lassen, Peter Frödin, Jarl Friis-Mikkelsen og Nabiha sidder klar med deres knivskarpe bedømmelser.

I 'Danmark har talent' giver vi danskere, der besidder et særligt talent, et vindue til at vise, hvad de kan. Vi hylder mangfoldigheden og giver plads til alle - store som små, unge som gamle. Om man er god til at synge, danse, trylle, sjippe, spise på tid eller noget andet overraskende er underordnet. Blot man besidder et talent og har lyst til at dele det med andre. I første omgang er det dommerne, der bestemmer, hvorvidt man går videre til liveshows, og herefter er det udelukkende seerne, der via sms-stemmer sender deres favoritter videre.

Som noget nyt i år tildeles guldknappen ikke kun de fire dommere. Også værterne får nu lov at sende ét act direkte videre til liveprogrammerne. Derudover kan seerne få endnu mere ud af 'Danmark har talent' med lanceringen af en helt ny app. Her kan man bl.a. se, om man har de samme favoritter som ens venner og stemme gratis i liveshowene. Læs mere om app'en her

Tredje sæson af 'Danmark har talent' har premiere lørdag 7. januar kl. 20.00 på TV 2.

Se traileren her:

Kontaktpersoner

PR-konsulent: Mette Klitten, tlf.: +45 65217018

Tekst- og billedredaktør: Sørine Bang-Møller, tlf.: +45 65211842

Billeder til download

Stills tilhører TV 2, og må kun anvendes i forbindelse med redaktionel omtale af TV 2 og TV 2s programmer. Stillfotografens navn og TV 2 skal påføres som byline. OBS! Det kræver login at downloade TV 2s pressebilleder.

Byline pressebilleder: Christian Stæhr/TV 2

Byline showbilleder: Lotta Lemche/TV 2

TV 2 / DANMARK © (copyright TV 2)

Om presse.tv2.dk

Sitet er TV 2 Kommunikations vindue til alle, der beskæftiger sig professionelt med tv-stof

Her kan du hente de nyeste programoversigter, downloade pressebilleder og holde dig orienteret om de største begivenheder på TV2s kanaler.