Håbet

Ny dansk familieserie på TV 2 og TV 2 PLAY

Året er 1899. Den unge pige Marie Jensen bor på børnehjem med sine to mindre søskende, Karl og Sofie. Deres far er sømand og har ikke været hjemme i flere år. Han er sidst blevet set i Norge, men alle er overbeviste om, at han er gået ned med sit skib - undtagen Marie.

En morgen kommer det smukke fragtskib 'Haabet' til byen med skipper Andersen og hans hustru, fru Agnete, ombord. Til Maries store sorg adopterer de Karl og Sofie, og Marie har nu udsigt til at blive ladt alene tilbage. Hun lægger derfor hurtigt en plan.

I ly af natten klipper hun sit lange hår kort, forklæder sig som en dreng med navnet Martin og tager hyre på 'Haabet' som ungmand.

Skibet bringer Marie og hendes søskende på en oplevelsesrig rejse fra Danmarks kyster til Norge og Island. En rejse fuld af hemmeligheder, venskab, kærlighed og eventyr - og et håb om at finde deres far og genforene familien.

'Håbet' er historien om en ung piges kamp for at bryde fri fra den skæbne, som tiden og samfundet har bestemt for hende, og i stedet blive en stærk og uafhængig kvinde.

Hovedrollen som Marie spilles af den debuterende skuespiller Anine-Petrea Lindvig. På rollelisten ses desuden Lars Brygmann, Lars Ranthe, Molly Blixt Egelind, Jon Lange, Albert Rudbeck Lindhardt, Kirsten Olesen, Flemming Enevold, Lisa Teige, Helene Egelund og Nikolaj Dencker Schmidt.

'Håbet' er en miniserie på fire afsnit, som er skrevet af Ina Bruhn og instrueret af Christian E. Christiansen. Serien er produceret af Zentropa Episode for TV 2 DANMARK.

Se 'Håbet' på TV 2 og TV PLAY fra lørdag 1. december klokken 20.35.

Pressekontakt

TV 2 PR-konsulent: Anne Nim Pedersen, tlf. 5156 3445

TV 2 tekst- og billedredaktør: Sørine Bang-Møller, tlf. 6193 1528

Om presse.tv2.dk

Sitet er TV 2 Kommunikations vindue til alle, der beskæftiger sig professionelt med tv-stof

Her kan du hente de nyeste programoversigter, downloade pressebilleder og holde dig orienteret om de største begivenheder på TV2s kanaler.