Norskov - vi er alle forbundne

TV 2s populære dramaserie om byen, der ikke har tænkt sig at lægge sig til at dø, er tilbage med helt nye afsnit.


Der er opbrud i Norskov. Byens entreprenør, Bonden, er blevet afsløret som narkobagmand, og familiesandheder er kommet på bordet. Både Tom, Martin, Jackie, Oliver og Claudia kan mærke konsekvenserne. Norskov er i forandring, og det samme er Norskovs mennesker. Ingen af dem kan ændre, hvad de kommer fra, men de kan ændre, hvor de er på vej hen.


I den nye sæson er gamle forbindelser brudt og alliancer svækket, og der skal skabes nye forbindelser. Venskaber, familiebånd og byens orden er kastet op i luften. Hvem kan man stole på, og hvor hører man til?

På rollelisten finder vi igen Claus Riis Østergaard, Thomas Levin, Jacob Hauberg Lohmann, Anne Sofie Espersen, Mathias Käki Jørgensen, Marijana Jankovic, Henrik Birch m.fl., og ligesom første sæson er den nye sæson optaget i og omkring Frederikshavn.


’Norskov’ vandt Tvprisen 2017 for bedste tv-serie, og i 2016 fik serien Billed-Bladets TV-Guld for årets nye tv-program. Første sæson af ’Norskov’ er solgt til Australien, Benelux-landene, Frankrig, Tyskland, Storbritannien, Irland, USA, Sverige og Norge.


’Norskov’ er produceret af SF Studios med støtte fra Public Service Puljen, Den Vestdanske Filmpulje, Frederikshavn Kommune og partnere i Frederikshavn og Hjørring Kommune.


Den nye sæson er på i alt seks afsnit og får premiere på TV 2 og TV 2 PLAY torsdag 26. oktober kl. 20.00.

 

 

Se trailer her:

Om presse.tv2.dk

Sitet er TV 2 Kommunikations vindue til alle, der beskæftiger sig professionelt med tv-stof

Her kan du hente de nyeste programoversigter, downloade pressebilleder og holde dig orienteret om de største begivenheder på TV2s kanaler.