'Perfekte Steder' - en kærlighedshistorie på ZULU

Hvordan passer vores parforhold ind i vores forestillinger om fremtiden? Og hvor meget skal vi gå på kompromis med os selv for at passe sammen? De spørgsmål og mange flere stiller vores to hovedpersoner, Rose og Tobias, når TV 2 ZULU og TV 2 PLAY sender tredje sæson af ZULUs kærlighedshistorie 'Perfekte Steder'.

I 3. sæson af 'Perfekte Steder' bevæger vennerne sig ud af byen for at holde ferie i et sommerhus. Planen er at hygge sig med hvidvin og god mad. Det burde være lige så let og lyst som hvidvinen i glassene, men under overfladen truer tvetydige følelser med at spolere sommeridyllen.

Rose og Tobias er stadig vilde med hinanden, men de har svært ved at finde nøglen til det harmoniske forhold. Tobias har startet et firma sammen med Oliver, og hurtigt vokser drømmene og bliver til reelle muligheder. Problemet er, at Tobias er begyndt at tvivle på, om Rose passer ind i de nye planer. Den spontanitet og uforudsigelig, der var så charmerende, da de mødte hinanden, er begyndt at gøre ham nervøs. Er hun den rigtige?

Du kan læse mere om serien her ’Perfekte Steder’ – presskit

Se alle tre sæsoner af 'Perfekte Steder' på TV 2 PLAY

Pressekontakt

TV 2 PR-konsulent: Mette Klitten, tlf.: 3010 0144

TV 2 Tekst- og billedredaktør: Jeppe Milwertz, tlf.: 22815151

Billeder til download

Stills tilhører TV 2, og må kun anvendes i forbindelse med redaktionel omtale af TV 2 og TV 2s programmer. Stillfotografens navn og TV 2 skal påføres som byline. OBS! Det kræver login at se og downloade TV 2s pressebilleder.

TV 2 / DANMARK © (copyright TV 2)

Caption list

Om presse.tv2.dk

Sitet er TV 2 Kommunikations vindue til alle, der beskæftiger sig professionelt med tv-stof

Her kan du hente de nyeste programoversigter, downloade pressebilleder og holde dig orienteret om de største begivenheder på TV2s kanaler.