Sex

Hvordan finder man balancen mellem den trygge, stabile kærlig­hed og lystens sprudlende kaos? Det er omdrejningspunktet i TV 2 PLAYs nye fiktionsserie ‘Sex’ - skabt af unge, danske fiktionsta­lenter og med Asta Kamma August i hovedrollen. ‘Sex’ kan ses på TV 2 PLAY fra 3. februar.

TV 2 PLAY har stort fokus på dan­ske fiktionsserier, og TV 2s næste streamingserie, ‘Sex’, er udtaget til den internationale filmfestival i Berlin, Berlinalen.

- Vores brugere på TV 2 PLAY er vilde med dansk fiktion, og derfor er vi stolte over at kunne tilbyde dem en unik tv-serie skabt til TV 2 PLAY med samme høje kvalitet, som man kender fra TV 2. Og vi kan ikke få armene ned af begejstring over, at ‘Sex’ er udtaget til Berlinalen, siger indholdschef for TV 2 PLAY, Sune Roland.

‘Sex’ handler om Cathrine, der arbejder på callcenteret ‘Sex-oplysningen’, hvor hun rådgiver andre om sex. Sex får hun dog ikke meget af selv, da hendes kæreste, Simon, ikke rigtig har lyst for tiden. En sen aften efter arbejde drikker Cathrine sig fuld med den charmerende kollega Selma, og efter et uskyldigt kys kan hun ikke få Selma ud af hovedet. Inden Cathrine ser sig om, står hun fanget mellem den trygge kærlighed og en sprudlende forelskelse. Men hvad stiller man op, når fornuften og hjertet ikke slår i takt?

- Vi er sindssygt glade for, at TV 2 PLAY kan tilbyde vores seere en serie som ‘Sex’, der i mine øjne er det perfekte mix af relevans, substans og kvalitet. Med et stærkt, ungt cast formår serien at komme omkring universelle emner på elegant og ny­skabende vis, siger Sune Roland.

Fiktionsserien ‘Sex’ består af seks afsnit á cirka 12 minutter, og de to første afsnit kan ses på TV 2 PLAY fra mandag 3. februar efterfulgt af et dagligt afsnit.

‘Sex’ er produceret af Profile Pictu­res for TV 2 DANMARK med støtte fra Det Danske Filminstitut v/film­konsulent Ulla Hæstrup.

Medvirkende

Cathrine: Asta Kamma August (’Sygeplejeskolen’, ’Bedrag’)

Simon: Jonathan Bergholdt Jørgensen

Selma: Nina Terese Rask

Nanna: Sara Fanta Traore

 

Instruktør: Amalie Næsby Fick (’Den utrolige historie om den kæmpestore pære’)

Manuskript: Clara Mendes (’Perfekte steder’, episodeforfatter, ’Værelse til leje’)

Producer: Marta Mleczek

Executive Producer: Jacob Jarek og Ditte Milsted

Produktion: Profile Pictures

TV 2 Fiktionschef: Katrine Vogelsang

TV 2 Executive Producer: Nanna Nyboe Tabor

Pressekontakt

TV 2 PR-konsulent:

Charlotte Amtrup Kjær, camk@tv2.dk, tlf. 6193 1610

TV 2 Tekstredaktør:

Sørine Bang-Møller, sobm@tv2.dk, tlf. 6193 1528

Download billeder

Stills tilhører TV 2, og må kun anvendes i forbindelse med redaktionel omtale af TV 2 og TV 2s programmer. Stillfotografens navn og TV 2 skal påføres som byline. OBS! Det kræver login at se og downloade TV 2s pressebilleder.

TV 2 / DANMARK © (copyright TV 2)

Caption list

Om presse.tv2.dk

Sitet er TV 2 Kommunikations vindue til alle, der beskæftiger sig professionelt med tv-stof

Her kan du hente de nyeste programoversigter, downloade pressebilleder og holde dig orienteret om de største begivenheder på TV2s kanaler.