Sommerdahl

TV 2 CHARLIE er klar med sin første egenproducerede krimiserie om politiefterforsker Dan Sommerdahl.

Serien, der løber over otte afsnit, er frit fortalt efter krimiforfatter Anna Grues succesromaner om den skaldede detektiv og får premiere på TV 2 CHARLIE og TV 2 PLAY søndag 1. marts klokken 20.55.

Den velansete og passionerede politiefterforsker Dan Sommerdahl kan fejre 25-års bryllupsdag med sin kone, chefkriminaltekniker Marianne Sommerdahl. Dan elsker Marianne, men han elsker også sit arbejde, og det går ofte hårdt ud over hans forhold til familien. Marianne længes efter sin mand, savner nærvær og ser ingen anden udvej end at bede Dan om skilsmisse.

Kamp mellem begær og moral
Det kommer som et chok for Dan, der er uvidende om, hvor tæt han er på total katastrofe. For hans bedste ven og makker, efterforskningsassistent Flemming Torp, går samtidig rundt med stærke følelser for Marianne. Udsigten til at miste sit livs kærlighed gør Dan desperat, og han sætter derfor alt ind i kampen for at vinde hende tilbage.
I efterforskningsafdelingen hos Helsingør Politi bliver stemningen efterfølgende særdeles anspændt, da både Dan, Flemming og Marianne fortsat skal arbejde tæt sammen om byens drabssager. Og en kamp mellem begær og moral begynder langsomt at kile sig ind i trekløverets venskab og komplicerer deres samarbejde.

Otte afsnit - fire sager
I løbet af seriens otte afsnit efterforsker Dan Sommerdahl og politienheden fire forskellige kriminalsager, der alle foregår i og omkring Helsingør. Sagerne trækker tråde til alt fra underjordiske organisationer med udsatte kvinder til svindel i den lokale fodboldklub.


Den nye danske krimiserie ’Sommerdahl’ får premiere på TV 2 CHARLIE og TV 2 PLAY søndag 1. marts klokken 20.55.

Download billeder

Cast

Fra bog til tv-serie

Credits

Trykt pressemateriale (PDF)

Om presse.tv2.dk

Sitet er TV 2 Kommunikations vindue til alle, der beskæftiger sig professionelt med tv-stof

Her kan du hente de nyeste programoversigter, downloade pressebilleder og holde dig orienteret om de største begivenheder på TV2s kanaler.