TOPPEN AF POPPEN 2016

TV 2 har sat otte af Danmarks dygtigste sangere og sangskrivere stævne - denne gang på skønne Samsø.

I år består holdet af Fallulah, Peter A.G., Ida Corr, Lau Højen fra Carpark North, Troels Gustavsen fra NOAH, Hanne Boel og dancehall-duoen Djämes Braun bestående af Kent Pedersen kaldet Kenno og Lasse Kramhøft, bedst kendt som Pilfinger.

I løbet af kun én uge skal de otte kunstnere fortælle deres historie og fortolke hinandens musik i et helt unikt musikalsk topmøde, der får helt nye og enestående sider frem i både musikken og musikerne selv. Sangerne får som altid musikalsk opbakning fra The Antonelli Orchestra, når de folder sig ud i en række fantastiske musikalske øjeblikke.

De seks sangere og den ene gruppe får alle én dag, hvor de og deres musik er i centrum, og hvor de skal fortælle historierne bag musikken. Alle bliver de udfordret i kreativitetens ædle kunst, når store hits og gamle klassikere skal fortolkes i et nyt musikalsk univers.

Ud over de mange musikalske indslag får de otte musikere rig mulighed for at lære hinanden bedre at kende, mens de udforsker hyggelige og naturskønne områder på Samsø.

Sjette sæson af 'Toppen af poppen' får premiere på TV 2 søndag 28. august kl. 20.00.

Læs mere om Toppen af poppen her:

TV2.dk

Facebook (Toppen af poppen officiel)

Holdbilleder til download

Stills tilhører TV 2, og må kun anvendes i forbindelse med redaktionel omtale af TV 2 og TV 2s programmer. Stillfotografens navn og TV 2 skal påføres som byline.

Byline: Jens Bordinggaard/TV 2

TV 2 / DANMARK © (copyright TV 2)

Om presse.tv2.dk

Sitet er TV 2 Kommunikations vindue til alle, der beskæftiger sig professionelt med tv-stof

Her kan du hente de nyeste programoversigter, downloade pressebilleder og holde dig orienteret om de største begivenheder på TV2s kanaler.