Toppen af poppen 2017

For syvende år i træk samler TV 2 syv af Danmarks bedste sangere og sangskrivere i 'Toppen af poppen', og denne gang er det smukke og naturskønne omgivelser på Fyn, der danner bagtæppe.

Årets kunstnere er Caroline Henderson, Michael Falch, Søren Huss, Dorthe Gerlach fra HUSH, Burhan G, Karl William og Aura.

Kom helt tæt på de syv kendte sangere, der hver især får én dag, hvor deres musik er i centrum, og hvor de får lov til at fortælle netop deres historie. Resultatet er en række enestående programmer, der viser nye sider af både kunstnerne og deres musik.

Deres kreative sider udfordres, når store hits og elskede klassikere bliver lagt i nye hænder, og magi og musik smelter sammen i fine fortolkninger.

Sangerne får som altid musikalsk opbakning af The Antonelli Orchestra, og sammen skaber de en række unikke musikalske øjeblikke, der fremkalder både smil og tårer.

Det er musikken, der er i fokus, men kunstnerne får også masser af mulighed for at lære hinanden bedre at kende, når de udforsker det smukke område omkring Anexet i Kerteminde eller tager en rask fodboldkamp mod de lokale fodboldpiger.

Se med, når syvende sæson af 'Toppen af poppen' får premiere søndag 27. august kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.

Se traileren her:

Holdbilleder til download

Stills tilhører TV 2, og må kun anvendes i forbindelse med redaktionel omtale af TV 2 og TV 2s programmer. Stillfotografens navn og TV 2 skal påføres som byline. OBS! Du skal være logget ind for at tilgå billederne.

Byline: Stephen Freiheit/TV 2

TV 2 / DANMARK © (copyright TV 2)

Om presse.tv2.dk

Sitet er TV 2 Kommunikations vindue til alle, der beskæftiger sig professionelt med tv-stof

Her kan du hente de nyeste programoversigter, downloade pressebilleder og holde dig orienteret om de største begivenheder på TV2s kanaler.