Toppen af poppen 2018

Generationer mødes, og musikalske gaver uddeles, når nogle af Danmarks mest toneangivende kræfter fra den danske musikscene samles til et unikt møde i Toppen af poppen 2018, der premierer på TV 2 søndag 26. august kl. 20.00.

Alle har de bidraget til den danske musikskat. Nogle står med fødderne solidt plantet i den danske musikmuld, mens andre står på tærsklen til det helt store gennembrud. Årets kunstnere i Toppen af poppen 2018 er Søren Sko, Pernille Rosendahl, Lis Sørensen, Claus Hempler, Silas Bjerregaard, Annika Aakjær og Thøger Dixgaard.

I løbet af én uge får toner og følelser frit løb, når de medvirkende hver især fortæller deres historie og løbende giver deres personlige fortolkning af hinandens sange.

Det er ottende år i træk, at TV 2 samler syv af Danmarks bedste sangere og sangskrivere, denne gang i smukke omgivelser på Møn ud for Sydsjællands østkyst.

En stor udfordring

Selv for garvede musikere er det en stor udfordring at fortolke andres sange - og udfordringen bliver kun større, når musikken skal udfoldes foran den kunstner, der står bag originalen.

Nogle går helt nye veje med musikken, mens andre selv springer ud på dybt vand. Resultatet bliver store musikalske overraskelser med både kendte klassikere som Lis Sørensens hit 'Tæt på Ækvator' og Turboweekends landeplage 'Miles And Miles' samt unikke fortolkninger af nye sange som Thøger Dixgaards 'Pæn' og Søren Skos perle 'Dolphin Girl' fra 1992.

Artisterne får som altid opbakning fra The Antonelli Orchestra, og sammen skaber de enestående øjeblikke, der både fremkalder smil og tårer.

Musikken er i fokus, og de syv kunstnere får ligeledes rig mulighed for at komme tættere på hinanden, mens de udforsker de naturskønne omgivelser på Møn. De kommer både til lands og til vands, mens vi dykker ned i de mange karrierer og personlige historier.

Kom helt tæt på nogle af de største stjerner fra den danske musikscene og vær med, når unikke fortolkninger foldes ud i Toppen af poppen 2018, der får premiere på TV 2 og TV 2 PLAY søndag 26. august kl. 20.00.

Pressekontakt

PR-konsulent: Mette Klitten, tlf. +45 6521 7018

Tekst- og billedredaktør: Sørine Bang-Møller, tlf. +45 6521 1842

Holdbilleder til download

Stills tilhører TV 2, og må kun anvendes i forbindelse med redaktionel omtale af TV 2 og TV 2s programmer. Stillfotografens navn og TV 2 skal påføres som byline. OBS! Du skal være logget ind for at tilgå billederne.

Byline: Henrik Ohsten/TV 2

TV 2 / DANMARK © (copyright TV 2)

Om presse.tv2.dk

Sitet er TV 2 Kommunikations vindue til alle, der beskæftiger sig professionelt med tv-stof

Her kan du hente de nyeste programoversigter, downloade pressebilleder og holde dig orienteret om de største begivenheder på TV2s kanaler.