Toppen af poppen 2019

 

TV 2 hylder en række toneangivende sangere og sangskrivere, hvis musik og karriere har præget den danske musikscene og skabt soundtracket til danskernes liv gennem årtier. 'Toppen af poppen' er tilbage, og niende sæson premierer på TV 2 og TV 2 PLAY søndag 18. august klokken 20.00.

Årets kunstnere er:

Medina, Anders Blichfeldt, Chief 1, Teitur, Kwamie Liv, Cæcilie Norby og Carl Emil Petersen

 

Sammen er de rejst til smukke omgivelser på Fanø for at fortolke hinandens sange og fortælle historierne bag musikken. Glæd dig til unikke versioner af hits som 'København', 'New Boo', 'Engel' og 'For Altid', og som altid står The Antonelli Orchestra klar med musikalsk opbakning.

Musikken er i fokus, og følelserne får frit løb, når de syv kunstnere dykker ned i hinandens musikalske bagkatalog og deler deres personlige historier.

Kom helt tæt på nogle af Danmarks største stjerner og vær med, når unikke fortolkninger bliver til i 'Toppen af poppen 2019', der får premiere på TV 2 og TV 2 PLAY søndag 18. august klokken 20.00.

Pressekontakt

PR-konsulent: Mette Klitten, tlf. +45 6521 7018

Tekst- og billedredaktør: Sørine Bang-Møller, tlf. +45 6521 1842

Holdbilleder til download

Stills tilhører TV 2, og må kun anvendes i forbindelse med redaktionel omtale af TV 2 og TV 2s programmer. Stillfotografens navn og TV 2 skal påføres som byline. OBS! Du skal være logget ind for at tilgå billederne.

Byline: Mikael Rieck/TV 2

TV 2 / DANMARK © (copyright TV 2)

Om presse.tv2.dk

Sitet er TV 2 Kommunikations vindue til alle, der beskæftiger sig professionelt med tv-stof

Her kan du hente de nyeste programoversigter, downloade pressebilleder og holde dig orienteret om de største begivenheder på TV2s kanaler.